Om oss

Gerda och Tia

 

Vi heter Gerda Lindholm och Tia Jumbe. Vi har båda ett livslångt intresse av själslig utveckling och har personlig erfarenhet av hur våra liv har förändrats när vi har låtit själen vara med i vår vardag. 

Vi upplever betydligt mindre stress, oro och negativitet, mer närvaro, medvetenhet och glädje, och också bättre relationer - ett rikare och skönare liv, alltså. Och det vill vi förstås dela med oss av! Vi är nämligen säkra på att när vi är i kontakt med vår själ så får vi inte bara bättre liv - vi blir också bättre människor. Och bättre människor skapar en bättre värld!

Gerda har både genom självstudier, olika kurser och andliga upplevelser studerat om hur våra liv på jorden och det själsliga hänger ihop, och om vikten av att lita på sin inre röst. Hennes inspirationskällor är bland andra Neale Donald Walsch och A Course in Miracles och sin egen tydliga, inre vägledning. Gerda har också utbildat sig till reikihealer. 

Tia har sin bakgrund inom den vediska traditionen och har gått flera utbildningar med rötter i den: två yogalärarutbildningar och till ayurvedisk hälsorådgivare. Hon jobbar också som reikihealer och som energimedicinsk terapeut med shamanska tekniker, där själslig kontakt är fundamentet. 

Tia har gett ut sex böcker om yoga och hälsa och driver podden Ayurvediskt och bloggen med samma namn.  

Vi två har förenats i vårt själsliga intresse och vår passion för att sprida detta härliga vidare. Vi har startat cirkeln Andligt samtal tillsammans, och med vår kurs vill vi låta dig som längtar efter att leva mer från själen att få känna hur det kan kännas att låta själen leda sin vardag. 

  • Gerda & Tia

    “Gerda o Tia visar hur människor kan utvecklas till att bli sitt bästa jag. Med varm hand och mycket förståelse samt viktiga insikter lär de oss att bli fullständiga och kloka människor! Kloka människor behövs i en värld som liksom skenar…”

  • Gerda & Tia

    “Tack fina ni! Ett underbart verktyg så att jag kan fortsätta på min resa o lära mig älska mig själv.”